Nalazite se ovdje:

Poljoprivredna zemljišta (16)

763.000EUR
Zemljište, Vrh
Poljoprivredno zemljište (šuma) parcela 1 - 5.41ha (crvena) parcela 2 - 5.28ha (plava) parcela 3 - 0.31ha (žuta)
47.000EUR
Poljoprivredno zemljište, otok Krk, Garica
Zemljište na otoku Krku izvan građevinske zone na mirnoj lokaciji u mjestu Garica, općina Vrbnik. Zemljište je veličine 1147 m2 te postoji mogućnost dokupa 406 m2 susjednog zemljišta.
264.500EUR
Poljoprivredno zemljište, Pinezići
Veliko poljoprivredno zemljište na otoku Krku, smješteno na mirnoj lokaciji u mjestu Pinezići. Zemljište se nalazi blizu mora, iznad lijepe uvale u Pinezićima. Prodaje po cijeni od 10 €/m2.
280.000EUR
Poljoprivredno zemljište Milohnić
Lijepo poljoprivredno zemljište na samom moru, velike površine i s puno potencijala.
35.000EUR
Poljoprivredno zemljište na ulazu u Risiku, otok Krk
Prodaju se dva poljoprivredna zemljišta u neizgrađenom dijelu, na ulazu u Risiku. Zemljišta se nalaze uz cestu, udaljena cca 2 km od lijepih pješčanih plaža. Zemlja je pogodna za sadnju autohtonih vinogradarskih sorti koje odlično uspjevaju u ovom podneblju.
35.900EUR
Šuma u mjestu Garica, otok Krk
Na prodaju je šuma veličine 5787 m2, u mjestu Garica, otok Krk. Šuma se nalazi u blizini ceste te ima pristupni put. Cijena nije fiksna. Fotografije šume uskoro.
30.000EUR
Šuma u mjestu Garica, otok Krk
Na prodaju je šuma na ulazu u mjesto Garica, veličine 4855 m2. Šuma se nalazi u blizini ceste te ima pristupni put. Cijena nije fiksna.
156.000EUR
Veliko poljoprivredno zemljište sa maslinama, Milohnići, otok Krk
Na prodaju je lijepo veliko poljoprivredno zemljište, mjesto Milohnići, cca 2500 metara od mora. Na zemljištu se nalazi cca 90 maslina, travnjaci i šuma. Teren ima pristupni put.
49.900EUR
Poljoprivredno zemljište sa upisanom ruševinom, Omišalj, otok Krk
Na prodaju je poljoprivredno zemljište u Omišlju sa upisanom ruševinom veličine 21 m2. Zemljište se nalazi na rubu građevinske zone, ima pristupni put, ali isključivo pješice. Pristup autom nije moguć. Zemljište je ukupne veličine 6.318 m2.
450.000EUR
Poljoprivredni teren sa pogledom na more, grad Krk
Na prodaju je krasan poljoprivredni teren odmah iznad grada Krka sa dobrim pristupnim putem, te infrastrukturom u blizini. Teren je dosta nepravilnog oblika, u naravi je šuma i veličine je cca 25 000 m2. Sa terena se pruža lijep pogled na more i grad Krk.
45.000EUR
Poljoprivredno zemljište na rubu građevinske zone, Salatići, Krk
Prilika! Na prodaju je lijepo poljoprivredno zemljište na samom rubu građevinske zone na mirnoj lokaciji u okolici grada Krka, mjesto Salatići. Zemljište se smjestilo uz prekrasne kamene kuće i predstavlja odličan potencijal u slučaju širenja građevinske zone. Omeđeno je lijepim suhozidima, ima nekoliko masline, brojno ljekovito bilje i toalet, a na poklon vlasnik daje i staru kamp kućicu . Prekrasan pogled na okolnu prirodu. Pristupni put se nalazi odmah uz zemljište. Moguća zamjena u dogovoru sa vlasnikom.
39.600EUR
Poljoprivredno zemljište, Milohnići
Na prodaju je lijepo poljoprivredno zemljište veličine 3300 m2, u mjestu Milohnići, 2000 metara od mora. Pristupni put nalazi se do terena. Zemljište je pogodno za bavljenje poljoprivredom i idealno je za ljubitelje prirode.
63.000EUR
Poljoprivredno zemljište, Garica, otok Krk
Na prodaju je lijepo poljoprivredno zemljište veličine 12.644 m2, u Garici na otoku Krku. Pravilnog je oblika te ima pristupni put sa glavne prometnice. Zemljište je pogodno za bavljenje poljoprivredom i idealno je za ljubitelje prirode. Udaljenost od mora je 5000 m.
67.500EUR
Poljoprivredno zemljište u Piciku, otok Krk
Na prodaju je poljoprivredno zemljište u Piciku, nedaleko trajektnog pristaništa Valbiska na otoku Krku. Zemljište je veličine od 3378 m2 te je u idealnom dijelu. Pristupni put nalazi se do terena. Zemljište je pogodno za bavljenje poljoprivredom i idealno je za ljubitelje prirode.
450.000EUR
Poljoprivredni teren 1. red do mora, Pinezići, Krk
Rijetkost na tržištu! Na prodaju je poljoprivredni teren u prekrasnoj uvali u Pinezićima koji se nalazi uz samo more. Teren je uređen i očišćen, a do njega vodi šljunčana cesta te je dodatno uređen pristup za neometan dolazak autom. Sa terena se pruža otvoren pogled na more i otok Cres. Idealan za OPG budući da je veličine 10 027 m2 (katastarski čak i više - 12 955 m2) te je moguće izgraditi sjedište obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva veličine 50 m2. Zbog svoje lokacije 1. red do mora, prekrasne prirode koja ga okružuje, obližnje lučice i brojnih uvala za uživanje u moru i bezbrižan odmor u prirodi, ovaj je teren odlična prilika za ljubitelje robinzonskog turizma.
79.200EUR
Prostrano poljoprivredno zemljište, Garica, otok Krk
Na prodaju je poljoprivredno zemljište veličine 5280 m2 u selu Garica, nedaleko Vrbnika. Zemljište ima djelomično očišćen i uređen makadamski pristupni put. Krase ga posađene mlade masline, povrtnjak te je ostatak zemljišta šuma. Idealan za OPG, voda i struja na terenu. Predan zahtjev za ulazak u građevinsku zonu, mogućnost otkupa dijela zemljišta. Prve kuće udaljene su cca 100 m. Prilika!
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.