Nalazite se ovdje:

Građevinska zemljišta (28)

450.000EUR
Građevinsko zemljište sa prekrasnim pogledom na more, 1.546 m2, Malinska, okolica
Na prodaju je građevinsko zemljište sa prekrasnim pogledom na more, smješteno nedaleko Malinske, 1500 metara od centra i lijepih plaža. Zemljište je pravilnog oblika, očišćeno je i omeđeno suhozidom te se nalazi uz uređeni pristupni put. Sva infrastruktura se nalazi odmah uz zemljište. Lijepa mirna lokacija, okružena vilama i kućama za odmor. Prilika za investitore i izgradnju dvije kuće za odmor ili vile sa bazenima.
180.000EUR
Građevinsko zemljište za izgradnju samostojeće ili dvojne kuće sa pogledom na more, Malinska, okolica
Prilika za investiciju! Na prodaju je lijepo građevinsko zemljište sa pogledom na more i idejnim rješenjem za izgradnju samostojeće kuće sa bazenom ili dvojne kuće sa dva bazena, smješteno na mirnoj lokaciji nedaleko Malinske. Zemljište se nalazi na rubu građevinske zone, pristup je moguć sa glavne i sporedne ceste, a udaljenost do mora je 2500 m. Teren je uređen i očišćen, napravljeni su ogradni zidovi te će biti dodatno izniveliran. Dokumentacija je uredna, a vlasništvo je 1/1.
389.000EUR
Veliko građevinsko zemljište, 2100 m2, Malinska, okolica
Na prodaju je veće građevinsko zemljište smješteno u prirodi nedaleko Malinske, idealno za investitore i izgradnju tradicionalnih primorskih kuća. Zemljište je ravno, pravilnog oblika i omeđeno tradicionalnim suhozidima. Udaljenost od mora je 1500 metara. Sva infrastruktura se nalazi odmah uz zemljište.
159.000EUR
Građevinsko zemljište 695 m2, Malinska, bliža okolica
Na prodaju je lijepo građevinsko zemljište nedaleko Malinske, udaljeno 2 km od mora i lijepih plaža. Zemljište se nalazi na odličnoj lokaciji usred sela i pristupom sa dvije strane. Budući da ima svojstvo kulturnog dobra, za budući projekat je potrebna suglasnost odn. uputa konzervatorskog ureda u pogledu boja, materijala te vanjskog izgleda buduće nekretnine. Pogled na more će biti moguć sa prvoga kata. Prilika za izgradnju tradicionalne primorske kuće.
169.000EUR
Građevinsko zemljište, bliža okolica Malinske, otok Krk
Na prodaju je lijepo građevinsko zemljište smješteno na mirnoj lokaciji u prirodi, 1300 m od mora, bliža okolica Malinske. Nalazi se u selu koje je sa svih strana okruženo prelijepom prirodom, te u kojem prevladavaju obiteljske kuće te nekolicina kuća za odmor. Idealna lokacija za izgradnju mediteranske kuće sa bazenom na mirnoj lokaciji u prirodi, a dovoljno blizu plaža te bogatih sadržaja koje nudi Malinska. Vlasništvo je uredno, 1/1, pristup je sa sporedne asfaltirane ceste te se sva infrastruktura nalazi uz zemljište.
88.000EUR
Građevinsko zemljište, okolica grada Krka, Šotovento
Na prodaju je građevinsko zemljište na dobroj lokaciji u okolici grada Krka, područje Šotoventa. Zemljište je udaljeno 2 km od mora, prekrasnih uvala te luka Vela Jana i Glavotok. Nalazi se u susjedstvu u kojem je predviđena gradnja nekoliko obiteljskih kuća i kuća za odmor pa će u budućnosti ovo biti lijepo uređeni kvart. po cijeni od 130 Eur/m2.
na upit
Građevinsko zemljište u industrijskoj zoni, Krk
Građevinsko zemljište na otoku Krku, smješteno u industrijskoj zoni grada Krka. Zemljište je namijenjeno za izgradnju poslovnog objekta koji se sastoji od podruma i dvije nadzemne etaže. Visina objekta mora biti u skladu s namjenom i funkcijom, te tehnološkim procesom (Max visina je 6,5 m). Također, na zemljištu je dopuštena izgradnja jednog stambenog objekta s najviše dopuštenom površinom od 120 m2.
433.000EUR
Zemljište u poslovnoj zoni nedaleko Valbiske, otok Krk
Na prodaju je atraktivno zemljište u poslovnoj zoni uz glavnu cestu prema Valbiski pravilnog oblika. Zemljište ima ulaz sa dvije strane. Ukuna veličina iznosi 4820 m2. Prilika!
595.000EUR
Građevinsko zemljište, pogled na more, 3000 m², Čižići
Na prodaju je veliko građevinsko zemljište u Čižićima blizu mora, sveukupne površine od 3000 m2 s prijedlogom parcelacije na sedam manjih parcela od 405 do 463 m2. Pogodno za izgradnju više obiteljskih kuća ili vila za odmor. Dobra prilika za investiciju i zanimljiv projekt. Mogućnost kupovine jednog ili više građevinskih parcela. Pristupni put i infrastruktura nalaze se u blizini zemljišta.
81.000EUR
Građevinsko zemljište sa pogledom na more, 405 m²
Građevinsko zemljište u Čižićima od 405 m2 blizu mora. Na istoj poziciji moguće je kupiti više građevinskih parcela po cijeni od 200,00 eura/m2. Pogodno za izgradnju obiteljske kuće ili vile za odmor. Pristupni put do parcele.
225.000EUR
Veliki građevinski teren, Čižići, otok Krk
Prodaje se građevinsko zemljište pravilnog oblika i velike površine od 1523 m2 u turističkom mjestu Čižići na otoku Krku, samo 500 m od mora. Idealno je za izgradnju dvije kuće ili vile za prodaju ili turistički najam. Sva infrastruktura je do zemljišta i nalazi se u okruženju novoizgrađenih kuća i vila. Prilika!
311.600EUR
Veće građevinsko zemljište drugi red od mora, Soline
Na prodaju je građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji drugi red od mora, Soline, otok Krk. Zemljište je dosta usko i dugačko, ali je zbog svoje lokacije i pogleda na more interesantno za investiciju. Udaljenost od mora je samo 50 m. Zemljište je bogato primorskom vegetacijom koja se može lijepo uklopiti u okućnicu. Lijepa mirna lokacija!
200.000EUR
Građevinsko zemljište sa pogledom na more, Vrbnik
Rijetkost na tržištu! Na prodaju je građevinsko zemljište na lijepoj lokaciji u Vrbniku, nedaleko škole i stare jezgre mjesta. Zemljište se smjestilo u manjoj udolini, odmah uz cestu, te bi se izgradnjom kata ili nasipavanjem dobio prekrasan pogled na more. Zemljište je pravilnog oblika, dužine cca 56 m, a širine 12 m, idealno za izgradnju uske i dugačke moderne vile u potpunosti orijentirane prema moru. Udaljenost do mora je 550 m.
473.880EUR
Veliko građevinsko zemljište u sportsko-rekreacijskoj zoni, grad Krk
Prodaje se maslinik površine 1.827 m2 u sportsko-rekreacijskoj zoni na odličnoj lokaciji u gradu Krku. Zemljište je udaljeno 150 m od mora, a stare masline koje se nalaze na njemu daju plodove za proizvodnju odličnog maslinovog ulja. Do samog ulaza u maslinik vodi asfaltirana cesta, te je zemljište idealno za izgradnju sportskih terena. Moguć je i dokup susjednog zemljišta veličine cca 1.076 m2.
423.710EUR
Zemljište za kamp sa pogledom na more, 150 m od mora, Punat
Jedinstvena ponuda! Na prodaju je zemljište sa prekrasnim pogledom na more, smješteno samo 150 metara od mora sa svom potrebnom infrastrukturom u blizini zemljišta. Nalazi se u blizini Punta, do njega vodi uređena cesta te se nalazi u zoni predviđenoj za kampove. Budući da se zemljište nalazi usred prirode odmah uz more, sa njega se pruža nenadmašan pogled na more, okolnu borovu šumu i predivnu vegetaciju. Prilika za investiciju!
138.500EUR
Zemljište u industrijskoj zoni, grad Krk
Novo u ponudi! Prodaje se prostrano zemljište površine 1.385 m2. Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni u gradu Krku te je udaljeno oko 1500 m od mora i ostalih sadržaja. Priključci za struju i vodu su u neposrednoj blizini zemljišta, cca 30 m. Uredno vlasništvo i čista dokumentacija. Prilika!
112.000EUR
Atraktivno građevinsko zemljište, Vrbnik, otok Krk
Na prodaju je atraktivno, građevinsko zemljište površine 484 m2, s projektnom dokumentacijom za izgradnju urbane mediteranske vile površine 227,44 m2, s bazenom, wellnesom te okućnicom uređenom mnoštvom biljaka. Veoma mirna lokacija, 4000 m od mora i centra Vrbnika.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.