Nalazite se ovdje:

Građevinska zemljišta (21)

107.000EUR
Zemljište, Šilo
Građevinsko zemljište na otoku Krku, smješteno na mirnoj lokaciji u mjestu Šilo. Zemljište je idealno za izgradnju vikendice ili manje obiteljske kuće. Udaljeno je 400m od mora.
na upit
Građevinsko zemljište u industrijskoj zoni, Krk
Građevinsko zemljište na otoku Krku, smješteno u industrijskoj zoni grada Krka. Zemljište je namijenjeno za izgradnju poslovnog objekta koji se sastoji od podruma i dvije nadzemne etaže. Visina objekta mora biti u skladu s namjenom i funkcijom, te tehnološkim procesom (Max visina je 6,5 m). Također, na zemljištu je dopuštena izgradnja jednog stambenog objekta s najviše dopuštenom površinom od 120 m2.
433.000EUR
Zemljište u poslovnoj zoni nedaleko Valbiske, otok Krk
Na prodaju je atraktivno zemljište u poslovnoj zoni uz glavnu cestu prema Valbiski pravilnog oblika. Zemljište ima ulaz sa dvije strane. Ukuna veličina iznosi 4820 m2. Prilika!
595.000EUR
Građevinsko zemljište, pogled na more, 3000 m², Čižići
Na prodaju je veliko građevinsko zemljište u Čižićima blizu mora, sveukupne površine od 3000 m2 s prijedlogom parcelacije na sedam manjih parcela od 405 do 463 m2. Pogodno za izgradnju više obiteljskih kuća ili vila za odmor. Dobra prilika za investiciju i zanimljiv projekt. Mogućnost kupovine jednog ili više građevinskih parcela. Pristupni put i infrastruktura nalaze se u blizini zemljišta.
81.000EUR
Građevinsko zemljište sa pogledom na more, 405 m²
Građevinsko zemljište u Čižićima od 405 m2 blizu mora. Na istoj poziciji moguće je kupiti više građevinskih parcela po cijeni od 200,00 eura/m2. Pogodno za izgradnju obiteljske kuće ili vile za odmor. Pristupni put do parcele.
76.320EUR
Građevinsko zemljište, Linardići
Prodaje se građevinsko zemljište veličine 636 m2 na lijepoj mirnoj lokaciji u mjestu Linardići, nedaleko kampa Glavotok i prekrasnih plaža u Pinezićima. Zemljište je pravilnog oblika, a priključci i pristupni put je do samog zemljišta. Od mora je udaljeno 3000 m, a sa kata budućeg objekta biti će pogled na more.
180.000EUR
Veliki građevinski teren, Čižići, otok Krk
Prodaje se građevinsko zemljište pravilnog oblika i velike površine od 1523 m2 u turističkom mjestu Čižići na otoku Krku, samo 500 m od mora. Idealno je za izgradnju dvije kuće ili vile za prodaju ili turistički najam. Sva infrastruktura je do zemljišta i nalazi se u okruženju novoizgrađenih kuća i vila. Prilika!
311.600EUR
Veće građevinsko zemljište drugi red od mora, Soline
Na prodaju je građevinsko zemljište na odličnoj lokaciji drugi red od mora, Soline, otok Krk. Zemljište je dosta usko i dugačko, ali je zbog svoje lokacije i pogleda na more interesantno za investiciju. Udaljenost od mora je samo 50 m. Zemljište je bogato primorskom vegetacijom koja se može lijepo uklopiti u okućnicu. Lijepa mirna lokacija!
91.800EUR
Građevinsko zemljište sa pogledom na more, Vrbnik
Rijetkost na tržištu! Na prodaju je građevinsko zemljište na lijepoj lokaciji u Vrbniku, nedaleko škole i stare jezgre mjesta. Zemljište se smjestilo u manjoj udolini, odmah uz cestu, te bi se izgradnjom kata ili nasipavanjem dobio prekrasan pogled na more. Zemljište je pravilnog oblika, dužine cca 56 m, a širine 12 m, idealno za izgradnju uske i dugačke moderne vile u potpunosti orijentirane prema moru. Udaljenost do mora je 550 m.
91.200EUR
Građevinsko zemljište, Rasopasno, otok Krk
Na prodaju je građevinsko zemljište površine od 760 m2 u mirnome mjestu Rasopasno na otoku Krku. Zemljište je pravilnog oblika, ima pristupni put te je sva potrebna infrastruktura u blizini terena. Vlasništvo je čisto, a dokumentacija uredna. Prilika!
473.880EUR
Veliko građevinsko zemljište u sportsko-rekreacijskoj zoni, grad Krk
Prodaje se maslinik površine 1.827 m2 u sportsko-rekreacijskoj zoni na odličnoj lokaciji u gradu Krku. Zemljište je udaljeno 150 m od mora, a stare masline koje se nalaze na njemu daju plodove za proizvodnju odličnog maslinovog ulja. Do samog ulaza u maslinik vodi asfaltirana cesta, te je zemljište idealno za izgradnju sportskih terena. Moguć je i dokup susjednog zemljišta veličine cca 1.076 m2.
423.710EUR
Zemljište za kamp sa pogledom na more, 150 m od mora, Punat
Jedinstvena ponuda! Na prodaju je zemljište sa prekrasnim pogledom na more, smješteno samo 150 metara od mora sa svom potrebnom infrastrukturom u blizini zemljišta. Nalazi se u blizini Punta, do njega vodi uređena cesta te se nalazi u zoni predviđenoj za kampove. Budući da se zemljište nalazi usred prirode odmah uz more, sa njega se pruža nenadmašan pogled na more, okolnu borovu šumu i predivnu vegetaciju. Prilika za investiciju!
283.600EUR
Građevinsko zemljište sa prekrasnim pogledom na more, Pag, otok Pag
Novo u ponudi! Prodaje se građevinsko zemljište na otoku Pagu, u gradu Pagu, naselje Vodice. Ovo veliko zemljište ima površinu od 2.836 m2 te se na njemu nalaze sva prometna i komunalna infrastruktura. Nalazi se na ravnom, povišenom položaju odakle se pruža prekrasan pogled na čitav Paški zaljev i povijesnu jezgru grada Paga. Do mora i poznatih paških plaža ima oko 5 minuta pješice. Zemljište je idealno za gradnju zbog svoje veličine, oblika, ali prvenstveno lokacije na kojoj se nalazi.
119.000EUR
Zemljište sa građevinskom dozvolom za gradnju kuće sa bazenom, Šilo, Polje, otok Krk
Prilika! Na prodaju je građevinsko zemljište sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za izgradnju visoke prizemnice sa bazenom te plaćenim komunalnim i vodnim doprinosom. Zemljište je smješteno na mirnoj lokaciji u mjestu Polje, nedaleko Šila i prekrasnih plaža sa kristalno čistim morem. Površine je 828 m2, drugi red od ceste i potpuno je uređeno i izravnano. Građevinska dozvola je pravomoćna te izdana 2020. godine za izgradnju samostojeće visoke prizemnice površine 131,29 m2 sa dodatnom galerijom i bazenom. Po projektu kuća će se sastojati od natkrivenog ulaza, hodnika, tri spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom, odvojenog toaleta za goste, spremišta i otvorenog dnevnog dijela sa kuhinjom i blagavaonicom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu i sunčalište. Udaljenost od mora je cca 2800 m.
138.500EUR
Zemljište u industrijskoj zoni, grad Krk
Novo u ponudi! Prodaje se prostrano zemljište površine 1.385 m2. Zemljište se nalazi u industrijskoj zoni u gradu Krku te je udaljeno oko 1500 m od mora i ostalih sadržaja. Priključci za struju i vodu su u neposrednoj blizini zemljišta, cca 30 m. Uredno vlasništvo i čista dokumentacija. Prilika!
210.000EUR
Građevinsko zemljište, okolica grada Krka
Rijetkost na tržištu! Na prodaju su dva zemljišta, građevinski i poljoprivredni. Građevinsko zemljište obuhvaća 1.660 m2, a poljoprivredno 1.868 m2 te se nalaze uz asfaltni put. Pravilnog su oblika te su svi priključci u blizini terena. Vlasništvo je čisto, a dokumentacija uredna. Udaljenost do mora je cca 3000 m.
112.000EUR
Atraktivno građevinsko zemljište, Vrbnik, otok Krk
Na prodaju je atraktivno, građevinsko zemljište površine 484 m2, s projektnom dokumentacijom za izgradnju urbane mediteranske vile površine 227,44 m2, s bazenom, wellnesom te okućnicom uređenom mnoštvom biljaka. Veoma mirna lokacija, 4000 m od mora i centra Vrbnika.
147.000EUR
Građevinsko zemljište s projektnom dokumentacijom za izgradnju urbane vile, otok Krk
Na prodaju je građevinsko zemljište površine 794 m2 s projektnom dokumentacijom za izgradnju urbane mediteranske vile površine 322,13 m2 s bazenom, wellnesom, garažom te okućnicom oplemenjenom mediteranskim biljkama. Mirna lokacija, 4000 m od mora i centra Vrbnika.
137.000EUR
Građevinsko zemljište na veoma mirnoj lokaciji, otok Krk
Na prodaju je veoma atraktivno, građevinsko zemljište površine 760 m2. Zemljište ima projektnu dokumentaciju za izgradnju urbane mediteranske vile površine 328,83 m2 s bazenom, wellnesom, garažom te okućnicom uređenom mnoštvom mediteranskih biljaka. Mirna lokacija, 4000 m od mora i centra Vrbnika.
326.000EUR
Atraktivno građevinsko zemljište s projektnom dokumentacijom, okolica Vrbnika, otok Krk
Na prodaju je veoma atraktivno, građevinsko zemljište površine 2038 m2, s projektnom dokumentacijom za izgradnju tri mediteranske vile, površine 227,44 m2, 328,83 m2 te 322,13 m2, s bazenima, garažnim parkirnim mjestima te wellnesom, na mirnoj lokaciji, okruženoj zelenilom i obiteljskim vilama, 4000 m od mora i centra Vrbnika. Sva infrastruktura je u neposrednoj blizini. Prilika!
356.277EUR
Građevinsko zemljište, okolica Malinske, otok Krk
Prodaje se građevinsko zemljište veličine 2020 m2 na lijepoj mirnoj lokaciji u okolici Malinske. Zemljište je pravilnog oblika, a priključci i pristupni put je do samog zemljišta. Od mora je udaljeno 2500 m. Vlasništvo je čisto, a dokumentacija uredna! Idealna prilika za investiciju!
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.