O nama

Tko smo mi?


Aurea Immobilie – Where Dreams Come Home

 

Osnovani 1997. godine u gradu Krku pod imenom Nekretnine aurea d.o.o., specijalizirana smo tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama, potpisnica Kodeksa etike u poslovanju nekretninama te članica Udruženja poslovanja nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori ,  koja već 23 godine posluje na prekrasnom i mnogima omiljenom otoku Krku, a za koji rad nam je 2017. godine dodijeljeno priznanje Hrvatske gospodarske komore povodom 20 godina postojanja i uspješnog poslovanja.

 

Naš je moto – nekretnina za svakoga i svačiji džep -  jer smatramo da svaka osoba odn. obitelj zaslužuje svoj mali komadić raja – bila to šarmantna starina, apartman, poljoprivredno zemljište sa ugodnim kutkom za odmor ili luksuzna vila.
Tako ćete u našoj ponudi pronaći sve – od ruševina kojima je potrebna potpuna adaptacija, lijepih maslinika, praktičnih apartmana pa sve do luksuznih vila i hotela od čijih nam se vrijednosti često zavrti u glavi.
Svaka nekretnina je posebna i vrijedna pažnje, nečija je djedovina, rad vrijednih ruku, djelić povijesti i nekadašnjih vremena ili pomno zamišljen projekt modernoga doba.

 

Nama klijenti nisu samo broj i dobit ostvarena u određenom trenutku, to su osobe sa kojima se često susrećemo, popijemo kavu, pomognemo u realizaciji daljnjih projekata i situacija koje donosi život, sa kojima smo i u budućnosti povezani na različite načine te koji nerijetko postanu naši istinski prijatelji.
Želja nam je da kupoprodaja nekretnine, kako za kupce tako i za prodavatelje, bude jedno ugodno i radosno iskustvo.


Naš tim licenciranih agenata, koji osim što su stručnjaci u ovome poslu te posjeduju potrebna znanja i kvalifikacije, ujedno su i ekonomisti, diplomirani upravni pravnici, magistri ekonomije te stručnjaci na području brodogradnje i rada u drvu.

 

Osim klasičnih radnji vezanih za posredovanje pri kupoprodaji nekretnina te procjene njihove tržišne vrijednosti, a zahvaljujući suradnji sa renomiranim arhitektima i geodetima te pouzdanim građevinskim tvrtkama i obrtnicima, svojim klijentima nudimo i dodatne usluge poput legalizacije objekata, ishođenja građevinskih i uporabnih dozvola, geodetske poslove, usluge gradnje i adaptacije objekata te savjetovanja glede unutarnjeg i vanjskog uređenja prostora.

 

Obratite nam se sa povjerenjem jer vaš dom iz snova vas čeka.